Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Primăria Satu Mare caută soluții pentru salvarea grupelor de copii și juniori ai Olimpiei

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor Gábor, și viceprimarul Adrian Albu s-au întâlnit cu antrenorii de la centrul de copii și juniori ai Olimpiei, tema întrevederii fiind salvarea fotbalului juvenil de la clubul fanion al județului.
Împreună cu Mircea Bolba, Tibi Csik, Paul Levente, Cristian Popa, Lulu Dragomir și Ovidiu Suciu conducerea Primăriei caută soluții astfel încât grupele de copii și juniori ai Olimpiei să-și continue activitatea.
“Este un subiect care mă preocupă pentru că nu putem închide o școală de fotbal care a avut întotdeauna rezultate, mai ales că soluții există, prin implicarea Primăriei, CSM și a unor școli private de fotbal. Cât despre echipa de seniori, suporterilor le pot spune deocamdată doar că am creionat un nou proiect care să fie clădit pe o bază solidă. Olimpia 2010 a pornit cu stângul, punându-se carul înaintea cailor, fără să se investească în infrastructură și în centrul de copii si junior”, a declarat primarul Kereskényi Gábor
Menționăm că Primăria și Consiliul Local au rămas singurii finanțatori ai sportului de performanță din municipiul Satu Mare.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii