Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Auchan Family Cross, o excelentă sursă de voie bună

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria Municipiului Satu Mare alături de sponsorii principali ai Zilelor Orașului Satu Mare, Auchan și Aushopping Satu Mare și în parteneriat cu Societatea Carpatină Ardeleană, Pro Racers Satu Mare, Asociatia Multisalva au reușit pentru prima dată să organizeze în Satu Mare un cros al familiei - Auchan Family Cross.

Participanții - 16 familii formate din doi membri și 2 familii alcătuite din patru membri - s-au adunat în Piața 25 Octombrie de unde au pornit în pas de alergare/pe bicicletă spre Hipermarketul Auchan. Traseul a fost presărat cu hohote de bucurie, încurajări și mici momente amuzante, iar cei 3 km de traseu au fost parcurși fără provocări care să îi pună pe concurenții mai mici sau mai mari în dificultate.
Primii care au ajuns la linia de finish au fost membrii familiei Kurtinecz care au parcurs traseul în 13 minute și 12 secunde, i-au urmat membrii familiei Bojuc care au ajuns în 14 minute, iar pe locul III s-au situat membrii familiei Hodas care au parcurs traseul în 14 minute și 38 de secunde.

Cele trei familii câștigătoare a fost primit următoarele premii:
• Premiul 1: 2x Cups Trotinetă adulți cu suspensie + 1x Cups Trotinetă copil;
• Premiul 2: 1x Cups Trotinetă adulți cu suspensie + 1x Cups Trotinetă copil;
• Premiul 3: 1x Cups Trotinetă copil;

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii