alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

UNTOLD aniversează 5 ani în această vară

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cel mai mare festival muzical EDM (Electronic Dance Music) din Europa de Est a ajuns la ediția cu numărul cinci.

Organizat pentru prima oară în 2015, UNTOLD a devenit în cei patru ani de existență primul brand ambasador al turismului din țara noastră, reușind să pună România pe hartă distracției, alături de țări că Germania, Spania, Olanda, Belgia, Marea Britanie etc, țări cu o istorie bogată în această zonă de divertisment. 

UNTOLD 2019 este programat în primele 4 zile ale lunii august, la Cluj-Napoca, organizatorii promițând participanților un show fabulos, așa cum se cuvine la o ediție aniversară. 

Pentru cei care nu cunosc istoria festivalului din inima Transilvaniei (pe cât de scurtă, pe atât de impresionantă), trebuie să spunem că UNTOLD este primul festival din lume care a reușit să fie desemnat chiar la prima ediție ,,Best Major European Festival’’ (European Festival Awards în 2015).

Un alt amănunt extrem de interesant în ceea ce privește percepția fanilor din întreaga lume asupra festivalului de la Cluj îl aflăm de pe ziuadecj.realitatea.net, site care publica la finalul anului trecut un material în care se arată că primele 15.000 de abonamente pentru UNTOLD 2019 s-au epuizat în mai puțin de 3 minute. Asta în condițiile în care, la vremea respectivă, în afară de promisiunea făcută anul trecut de regele muzicii trance, Armin van Buuren, de a reveni cu un show special în 2019, niciun alt artist nu fusese anunțat.

Și fiindcă am ajuns în această zonă, iată cum arată pe festicket.com lista artiștilor ce și-au anunțat prezența până în acest moment, pe Main Stage, Galaxy Stage și Alchemy Stage.

Main Stage: 3 Are Legend, Armin van Buuren, Bastille, Busta Rhymes, David Guetta, Stormzy, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, James Arthur, Nicky Romero, Martin Garrix, Oscar and the Wolf, Steve Aoki, Tinie Tempah, Timmy Trumpet, Tove Lo, Tujamo, W&W  

Galaxy Stage: Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Elax aka Boys Noize, Loco Dice, Jamie Jones B2B The Martinez Brothers, Solomun, Joseph Capriati, Tale of Us, Oxia, Seth Troxler 

Alchemy Stage: Krafty Kuts B2B A Skillz, Andy C, Congo Natty, Camo & Krooked [live], Chase & Status [DJ set], Dub FX, Borgore, Nero [DJ set], Roni Size, Pendulum [DJ Set] B2B Friction, Rusko, Sub Focus B2B Wilkinson  

Prețul celor două tipuri de abonamente pentru cele 4 zile ale festivalului este de 681 RON - Acces General și 1420 RON - Abonament VIP. De menționat ar fi faptul că, în contextul sponsorizării UNTOLD 2019, Vlad Cazino, primul cazino online din România, a anunțat recent faptul că pe 1 iulie va acorda clienților săi, prin tragere la sorți, 15 bilete duble la festival.

În plus, pe https://www.vladcazino.ro/promotions se organizează Turnee de Sloturi la care câștigătorii vor primi un Pachet FestiVlad (2 Bilete VIP, pe toată durată festivalului UNTOLD, cazare pentru 4 nopți,1.000 RON bani de buzunar și ocazia de a întâlni influencerii UNTOLD 2019!), iar ocupanții locului 2 cate un Pachet FestiVIP (2 Bilete VIP la UNTOLD 2019 și 500 RON cash).

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii