August este luna distracției: cât costă biletele la cele mai tari festivaluri ale verii

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pofta de distracție a oamenilor crește considerabil pe durata verii. Având în vedere vremea de afară, oamenii caută tot mai multe activități care să lea dea o stare de bine.

Festivalurile de muzică din următoarea perioadă sunt o bună modalitate de distracție, în timp ce cei pasionați de poker pot lua parte la un eveniment de top, așteptat de luni bune de fanii din țara noastră.

În luna august, cei pasionați de muzică pot lua parte la UNTOLD, cel mai așteptat festival de acest gen al anului. Dar în apropiere de Satu Mare o altă alternativă este festivalul Sziget, din Ungaria. În plus, cei care preferă jocul de poker se pot înscrie la un eveniment de top cu participare internațională și cu premii impresionante puse în joc.

UNTOLD promite distracție la cote înalte

Ediția din 2023 a Festivalului UNTOLD are loc între 3 și 6 august. Potrivit unui anunț făcut de organizatori, toate biletele de acces pentru o singură zi au fost epuizate. În acest moment mai sunt disponibile doar pachetele pentru cele 4 zile de festival. Astfel, accesul pentru 4 zile costă 189 de euro plus taxe, iar cei care doresc să beneficieze de pachetul VIP trebuie să achite 425 de euro plus taxe. 

UNTOLD este în fiecare an un festival care adună la un loc sute de mii de oameni. Recordul este bătut de la ediție la ediție, iar line-up-ul din 2023 este și el spectaculos. Printre artiștii de top care vor concerta se află Ava Max, Alesso, Armin van Buuren, Bebe Rexha, David Guetta, Eric Prydz, Fedde le Grand, Ferg, French Montana, Imagine Dragons, KSHMR, Martin Garrix, Steve Aoki, Salvatore Ganacci, Topic, Wizthem, Years & Years și Zhu. Ca în fiecare an, la UNTOLD sunt mai multe scene, iar pe ele vor putea fi urmăriți și artiști locali ca Paraziții, Puya, Grasu XXL & Guess Who ori Doc, dar și artiști underground.

Sziget, un festival în apropiere de granița cu România

Sziget Festival este popular printre românii din vestul țării, având în vedere că are loc la Budapesta. Anul acesta este programat între 10 și 15 august, iar prețul de acces pentru o singură zi este de 95 de euro. Cei care doresc să beneficieze de condițiile VIP trebuie să plătească 180 de euro. În schimb, pachetul pentru trei zile este de 270 de euro (345 de euro la categoria VIP). Accesul general pentru șase zile are un preț de 379 de euro (599 de euro la categoria VIP). În cadrul festivalului se poate campa cu prețuri care pleacă de la 20 de euro.

Atenția principală de la ediția din 2023 este generată de venirea lui Billie Eilish. Pe line-upul anunțat de organizatori se mai află și alte nume grele, cum ar fi David Guetta, Florence + The Machine, Imagine Dragons, Lorde, Macklemore, Mumford & Sons, Sam Fender, Nial Horan, Yungblud, Foals, Bonobo, Diplo, Jamie xx, Girl in Red, Caroline Polachek, Jeff Mills, Tom Grennan și Mimi Webb.

Fanii pokerului sunt așteptați la 888poker Live Bucharest

În luna august va avea loc și unul dintre cele mai importante evenimente ale anului din industria pokerului din Europa. Între 8 și 14 august este programat festivalul 888poker Live Bucharest, iar numărul participanților se anunță deja a fi foarte mare, așa cum s-a întâmplat și la edițiile precedente. 

888poker este un operator cu o istorie de peste două decenii, care oferă jocuri poker online la cel mai înalt nivel, în condiții de siguranță maximă și cu numeroase inovații pe platformă. Inclusiv de pe platforma acestui operator utilizatorii se vor putea califica prin sateliți la evenimentul ce va avea loc la Poker Room București.

Acțiunea începe încă din start la cote înalte, cu un turneu incitant ce are un buy-in de 220 de euro. Main Event-ul este punctul de atracție însă la fiecare turneu, iar acțiunea va începe pe 10 august. Buy-in-ul va fi de 888 de euro. Utilizatorii operatorului vor putea să participe însă și la sateliții online cu preț de la doar 1 cent. Astfel, ei pot obține un loc la masă trecând de etapele din mediul online și să se bucure de o experiență incredibilă. 

De asemenea, au ocazia să încerce și un Qualifier cu buy-in de 109 de dolari, la care pot câștiga un pachet în valoare de 2.000 de dolari, ce le va aduce buy-in-ul pentru Main Event, patru nopți de cazare și 500 de dolari pentru cheltuieli de călătorie.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii