Ardud | Lansare de carte și proiecție de film Walter Übelhart

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Joi, 2 martie, la Casa de Cultură “Dr Augustin Mircea” a avut loc lansarea romanului ”ÎN AFARA CERCULUI” scris de Walter Übelhart urmată de proiecția filmului “În umbra lui Shakespeare”, ecranizare după cartea cu același nume, lansată in 2018 la Ardud.

După-amiaza zilei a stat sub semnul sintagmei “Nimic nu este întâmplator!” și pe parcursul celor peste 4 ore petrecute împreună am simțit cum energia alchimică a volumelor lui Walter Übelhart înconjoară pe toți cei prezenți.

Băimăreanul Walter Übelhart ne scoate “în afara cercului” strâmt și ne oferă o perspectivă dincolo de confortul unor limite cotidiene.

ardud lansare carte proiectie film 1

După răsunătorul succes al cărții sale, “În umbra lui Shakespeare” lansată la Ardud în urmă cu câțiva ani, în acest nou volum ni se dezvăluie, în același stil unic, o frumoasă poveste de dragoste plasată în timp acum trei veacuri, o poveste care te poartă prin memoria comună ancestrală presărată cu intruziuni ezoterice și construită pe structuri paradoxale.

ardud lansare carte proiectie film 2

Transpunerea cinematografică a cărții cu același nume, scrisă de Walter UBELHART a fost nominalizată pentru finala Gold Awards de la Hollywood, în cadrul Festivalului de film independent de la Hollywood. Acțiunea peliculei se desfășoară în Baia Mare și spune povestea unui tânăr argintar talentat, din jurul anilor 1600, însă din producție nu lipsesc nici misterele organizației masonice transilvănene.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii