Luna Șes, transformată în stațiune turistică

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi a avut loc prima ședință a Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism a județului Satu Mare, iar unul dintre cele mai importante puncte de pe ordinea de zi a fost adoptarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) de amenajare a teritoriului din zona stațiunii Luna Șes. 

Adoptarea acestui plan reprezintă un moment important pentru dezvoltarea zonei turistice Luna Șes, deoarece va facilita și simplifica semnificativ timpul necesar pentru obținerea autorizațiilor pentru viitoarele investiții din zonă.
Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, a declarat că Luna Șes este una dintre bijuteriile naturale ale județului Satu Mare și una dintre cele mai ofertante zone din punct de vedere al potențialului turistic. Consiliul Județean Satu Mare a pus bazele dezvoltării acestei zone prin construirea pârtiei de schi, a drumului aferent și a altor construcții și utilități care o deservesc și va continua să fie partener în proiectele ulterioare. Scopul nostru este să facem zona atractivă pentru turiști nu doar iarna, ci în orice anotimp al anului. În același timp, este foarte important ca viitoarele investiții să fie realizate în conformitate cu reguli stricte, pentru a păstra valorile naturale și culturale ale zonei.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii