Premierele săptămânii la Cineplexx Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ce filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 26 aprilie:

PREMIERELE SĂPTĂMÂNII:
- BUZZ HOUSE: THE MOVIE
- CHALLENGERS
- CASCADORUL
- COMBAT WOMBAT: EROI DE SERVICIU
 
 
BUZZ HOUSE: THE MOVIE (N15)
PREMIERĂ: 26 aprilie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D în limba română
GEN: Comedie, Horror
DISTRIBUȚIE: Costi Max, Andrei Șelaru, Erika Isac, Drăcea
SINOPSIS: 
Următorul sezon din Buzz House e cel mai ambițios de până acum. Selly a pregătit multe surprize participanților: concurenți secreți, o vilă izolată în pădure la care se ajunge doar cu barca și un angajat costumat, pus să-i sperie, să iasă palpitant.
Totul este plănuit în detaliu. Ce nu e în plan însă e ca un psihopat adevărat să apară, să-l omoare pe angajatul „sperietoare”, să îi ia costumul și să îi terorizeze pe bune pe concurenții noștri.
Mai contează rivalitățile când ești alergat cu toporul? Mai contează prieteniile când trebuie să-ți riști viața pentru ele? Cine va reuși să scape și cum?
 
 
CHALLENGERS (N15) 
PREMIERĂ: 26 aprilie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Dramă, Romantic, Sport, Dragoste
DISTRIBUȚIE: Zendaya, Josh O'Connor, Mike Faist
SINOPSIS: 
Zendaya este Tashi Duncan, o fostă jucătoare-fenomen de tenis devenită antrenoare și o forță a naturii care nu își cere scuze pentru jocul ei pe teren sau în afara lui. Căsătorită cu un campion aflat într-o serie de înfrângeri (Mike Faist), strategia lui Tashi pentru salvarea soțului ei ia o turnură surprinzătoare când acesta trebuie să se confrunte cu Patrick (Josh O’Connor), cel mai bun prieten din adolescență și fostul iubit al lui Tashi. Pe măsură ce trecutul și prezentul lor se ciocnesc iar tensiunile cresc, Tashi trebuie să se întrebe ce este dispusă să facă pentru a câștiga?
 
 
CASCADORUL (AP12)
PREMIERĂ: 26 aprilie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 2D subtitrat în limba română
GEN: Acţiune, Dramă
DISTRIBUȚIE: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer
SINOPSIS: 
Este cascador și, la fel ca toți cei din comunitatea cascadorilor, este aruncat în aer, împușcat, prăbușit, aruncat prin geamuri și aruncat de la cea mai mare înălțime, totul pentru distracția noastră. Iar acum, proaspăt accidentat după un eveniment care aproape că i-a pus capăt carierei, acest erou din clasa muncitoare trebuie să dea de urma unei vedete de cinema dispărute, să rezolve o conspirație și să încerce să-și recâștige iubirea vieții sale, în timp ce își face în continuare meseria. Ce ar putea merge bine?
 
COMBAT WOMBAT: EROI DE SERVICIU (AG) 
PREMIERĂ:  26 aprilie 
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română
GEN: Animație
DISTRIBUȚIE: Deborah Mailman, David Wenham, Ed Oxenbould, Mark Coles Smith, Elizabeth Cullen
SINOPSIS: 
Viața a devenit un pic prea solicitantă pentru Maggie Diggins, alias Combat Wombat. În timp ce rata criminalității din Orașul Sanctuar este la cel mai scăzut nivel din toate timpurile, acum se așteaptă ca ea să își petreacă zilele ajutând la desfundarea canalizărilor și depunând declarații fiscale în loc să salveze lumea. Nu pentru asta s-a angajat! Când un geniu tehnologic malefic amenință să prindă întregul oraș într-o simulare "perfectă" a metaversului, Maggie și Sweetie trebuie să lucreze împreună pentru a salva încă o dată situația, dar va fi oare acesta ultimul moment de glorie al duo-ului dinamic?
 
PROMOȚIE FAMILY PACK
Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program. 
Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi. 
Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere. 
 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii