Campanie demarată de elevii Liceului Teoretic Carei: ”Un altfel de Crăciun”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Donează 10 lei și fă un om să zâmbească din nou! – este conceptul după care s-a ghidat un grup de elevi din cadrul Liceului Teoretic Carei pentru a clădi o nouă inițiativă, ce are ca scop readucerea zâmbetului pe chipurile celor necăjiți, a bucuriei emanată de venirea sărbatorilor. 

Proiectul  ”Un altfel de Crăciun” vizează tocmai oamenii a căror noroc nu le-a surâs în acceași măsură ca multora dintre noi, persoane care au nevoie de un strop fericire pentru a le demonstra că viața nu e constituită doar din grija și nevoile zilei de mâine, dar mult prea umile pentru a cere această minusculă plăcere. Însă, noi, elevii clasei a X-a A a Liceului Teoretic, am ales să nu întoarcem spatele către aceste suflete, ci să le auzim strigătele de ajutor și să acționăm. Pentru asta, avem nevoie de voi, oameni cu suflete, care aleg să facă un bine!

Această inițiativă are la bază strângerea de fonduri pentru achiziționarea de alimente și cele necesare famililor vizate de către acest proiect. Următorul pas constă în realizarea pachetelor și distribuirea lor către oamenii în nevoie, pași pe care-i putem face doar cu ajutorul tău și al tău!

Zece lei – atât te costă să faci o persoană să zâmbească din nou! Este suma pe care tu ar trebui să o donezi, pentru ca noi să o transformăm în cele necesare famililor propuse, ca ei să poată avea un altfel de Crăciun!

E atât de ușor, nu-i așa? Zece lei, doar de atât ai nevoie pentru a face o faptă bună!

Așadar, dacă vrei să ne ajuți, poți dona în contul :

Ajută! – e îndemnul pe care-l auzi de atâtea ori, dar, acum, e timpul să și acționezi!

Pentru că poți, pentru că vrei, pentru că e atât de ușor să ajuți, să readuci stropul acela de fericire după care toți tânjim… Suntem oameni, emoția binelui se poate simți!

Pentru că azi e vorba de ei, iar mâine despre cei care au curajul să zică ,,DA” provocării!

Așadar, îndrăznește să faci bine! Pentru că împreună reușim să facem o familie să zâmbească din nou!

Așadar, dacă vrei să ne ajuți, poți dona în contul Asociației ,,Inimi deschise spre mânuțe întinse.” Cont RO66BTRLRONCRT0457746901

Inițiativa noastră este sprijinită și aprobată de Direcțiunea Liceului Teoretic și îndrumată de profesori voluntari.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii