Luca Valentin Mureșan, elev la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, premiul I și medalia de AUR la Olimpiada Națională de Informatică

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În perioada 22-26 aprilie 2024, la Olimpiada Națională de Informatică, desfășurată la Iași, Luca Valentin Mureșan, un elev de excepție al Colegiului Național "Mihai Eminescu" din Satu Mare, a demonstrat excelență și determinare remarcabilă în domeniul informaticii, obținând Premiul I cu punctaj maxim și medalia de AUR.

Olimpiada Națională de Informatică reprezintă una dintre cele mai competitive și respectate competiții academice din țară, atrăgând elevi talentați din întreaga țară pentru a-și demonstra abilitățile și cunoștințele în domeniul informaticii. Obținerea premiului I cu punctaj maxim și a medaliei de AUR este un rezultat al dedicării și muncii lui Luca în pregătirea sa pentru competiție. Pentru Luca, acest succes reprezintă nu doar o recunoaștere a eforturilor și angajamentului său, ci și o încununare a celor patru ani de gimnaziu.
Luca Valentin Mureșan nu doar că a reușit să se evidențieze printre concurenți, dar a excelat în mod uluitor, demonstrând un nivel extraordinar de cunoștințe și competențe în domeniul informaticii. 
Această realizare remarcabilă subliniază nu numai aptitudinile extraordinare ale lui Luca în domeniul informaticii, ci și angajamentul său constant față de excelență și dorința sa de a se autodepăși. Este un exemplu inspirațional pentru ceilalți elevi și o sursă de motivare pentru toți cei din jurul său.
Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Satu Mare este mândru să îl numere pe Luca Valentin Mureșan printre elevii săi. Această realizare excepțională nu numai că aduce onoare și mândrie școlii și comunității locale, dar confirmă, de asemenea, potențialul uriaș și viitorul strălucit al lui Luca în domeniul informaticii. Cu dedicare, pasiune și determinare, Luca este destinat să atingă noi culmi și să aducă contribuții semnificative în domeniul său de expertiză.
Luca Valentin Mureșan este un exemplu de excelență academică și de devotament față de pasiunea sa pentru informatică. Performanța sa excepțională la Olimpiada Națională de Informatică este o confirmare a talentului său.
Premiul I la Olimpiada de Informatică este mai mult decât o simplă realizare academică - este o încununare a determinării, pasiunii și angajamentului lui Luca. Felicitări, Luca Valentin Mureșan, pentru această realizare excepțională și pentru toate eforturile tale depuse în timpul gimnaziului! 
Felicitări profesoarei coordonatoare Nicoleta Șandor!
Sărbătorim împreună acest moment de glorie și ne bucurăm de succesul tău remarcabil!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii