94 de sătmăreni prinși fără mască, amendați de polițiști

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii au continuat, în sistem integrat, acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid-19. 

Miercuri, 22 septembrie, au fost verificate 803 persoane aflate în carantină și 909 de persoane aflate în izolare. Au fost controlate 20 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 84 de mijloace de transport persoane.

Echipele de control au depistat și sancționat 94 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

Reamintim cetățenilor că având în vedere noile reglementări instituite prin Hotărârea de Guvern nr. 990 din 17 septembrie 2021pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 932/2021 vă comunicăm că, Certificatul verde COVID va fi necesar pentru accesul în restaurante, cafenele, în săli de spectacole si la evenimente, inclusiv pentru copiii mai mari de 6 ani, care trebuie sa prezinte un test negativ.
Aceste modificări se aplică în localitățile în care rata de infectare este mai mare de 3/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori.

Recomandăm tuturor cetăţenilor  să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție, să nu se expună la riscuri.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii