Jandarmul sătmărean acuzat de viol și agresiune sexuală în formă continuată, condamnat la 11,4 ani de închisoare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Jandarmul Daniel I., în vârstă de 43 de ani, plutonier adjutant în cadrul Inspectoratului de Jandarmi al Județului Satu Mare, acuzat și arestat preventiv anul trecut de către procurorii militari sub acuzațiile de agresiune sexuală şi viol a fost condamnat astăzi la închisoare cu executare de Tribunalul Militar Cluj.

Jandarmul a primit o ”pedeapsă de 6 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală în formă continuată, faptă prev. şi ped. de art. 219 alin.1 şi 2 lit. b şi c Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal şi art. 5 C. penal (faţă de victima L. B. E.)”, o ”pedeapsă de 4 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală în formă continuată, faptă prev. şi ped. de art. 219 alin.1 şi 2 lit. b şi c Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal şi art. 5 C. penal (faţă de victima C. A. H.)”, respectiv o ”pedeapsă de 8 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiuni de viol, faptă prev. şi ped. de art. 218 alin.1, 2, 3 lit. c Cod penal în formă continuată (2 acte materiale) cu aplicarea art. 35 alin.1 C. penal şi art. 5 Cod penal (faţă de victima C. A. H.)”.
În temeiul art. 38 alin.1, art. 39 alin.1 lit. b Cod penal, contopeşte pedepsele stabilite şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 8 ani închisoare, la care va adăuga sporul de 1/3 din totalul celorlaltor pedepse stabilite, rezultând pedeapsa finală de 11 ani şi 4 luni închisoare pe care inculpatul o va executa în regim de detenţie.
De asemenea, Daniel I. nu va avea voie să comunice cu părţile civile L. B., L. B. E. şi C. A. H. ori să se apropie de acestea la o distanţă de mai puţin de 200 metri, pe o perioadă de 5 ani calculată după executarea pedepsei închisorii sau după considerarea ca executată a acestei pedepse.
Instanța îl obligă pe Daniel I. să plătească către L. B. E. şi C. A. H câte 50.000 euro sau echivalentul în lei calculat la cursul BNR din ziua plăţii efective, cu titlu de daune morale.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii