alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Recidivist prins în flagrant în timp ce vindea peste 2 kilograme de droguri de mare risc, canabis și cocaină în Oradea

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Azi, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore  a unui inculpat (recidivist), cercetat  pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Măsura a fost luată după ce, în seara de 09.05.2024, acesta a fost prins  in flagrant în municipiul Oradea, în timp ce comercializa cantitățile  de peste 2 kilograme substanță cristalină 4-MMC (drog de mare risc) si un kilogram canabis  (drog de risc) pentru sumele de 11.800 lei si 1000 euro.
De asemenea, asupra sa a fost găsită și o cantitate de cocaină, destinată vânzării.         
Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul  Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 zile.
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combaterea a Criminalității Organizate Oradea.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii