Lumina Sfântă de la Ierusalim ajunge sâmbătă la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O delegatie eparhiala va aduce Lumina in cursul serii de sambata de pe Aeroportul din Satu Mare, in timp ce doritorii din Protopopiatele Lapus si Viseu o pot lua de la Aeroportul din Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat al Episcopiei Ortodoxe a Maramuresului si Satmarului.

“Datorita sprijinului domnului Ing. Mircea Letiu, fost membru in Adunarea Eparhiala a Episcopiei Ortodoxe a Maramuresului si Satmarului, Sfanta Lumina, luata de pe Sfantul Mormant de la Ierusalim, va ajunge pentru a noua oara si in Eparhia noastra.
Sfanta Lumina va fi adusa de o Delegatie eparhiala, sambata, 7 aprilie 2018, in jurul orei 21,30 la Cluj-Napoca, iar in jurul orei 22,15 destinatia finala va fi Aeroportul din Satu Mare.
Protopopii, preotii si monahii o vor primi la Aeroportul din Satu Mare pentru a o putea oferi credinciosilor care vor participa la Slujba Invierii, ce va fi savarsita in bisericile si manastirile din Eparhie.
De la Satu Mare, la fel ca in anul precedent, Sfanta Lumina va fi preluata de delegatii din Slovacia, Ungaria si Austria”, se precizeaza in comunicatul Episcopiei.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii