Romeo Nicoară: ”Pe timp de criză trebuie să strângem rândurile și să oferim celor din linia întâi recunoașterea pe care o merită”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Deputatul PNL Romeo Nicoară a anunțat că preşedintele Klaus Iohannis a promulgat azi legea prin care se majorează coeficienţii de salarizare pentru funcţiile de biochimist, biolog, chimist şi fizician, precum şi reformularea acestor funcţii corespunzător treptelor profesionale.

”Azi a intrat în vigoare o modificare de lege care face dreptate pentru un grup foarte important de oameni din sistemul nostru sanitar, unii care duc greul în zilele epidemiei: biologii, chimiștii, biochimiștii. Ei sunt cei care fac posibile testele, peste 130.000 efectuate de România de la începutul crizei.

Alături de farmaciști și psihologi ei primesc, de azi, prin legea promulgată de președintele Iohannis, o creștere la salariu, la nivelul grilei salarizării publice. Din păcate, ei fuseseră „uitați” în forma legii de acum câțiva ani.

Pe timp de criză trebuie să strângem rândurile și să oferim celor din linia întâi recunoașterea pe care o merită. Chiar dacă situația bugetară nu este roz, iată că se pot găsi resurse financiare pentru a adăuga bani acolo unde este nevoie.

Pentru cei care doresc mai multe detalii, pot găsi căutând proiectul cu numărul: PL-x 600/28.10.2019.

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea prin care se majorează coeficienţii de salarizare pentru funcţiile de biochimist, biolog, chimist şi fizician, precum şi reformularea acestor funcţii corespunzător treptelor profesionale”, potrivit deputatului Nicoară.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii