Mircea Govor, președintele PSD Satu Mare: ”Primarii PSD din județ au primit cele mai mici sume din banii de rezervă ai Guvernului”

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Conducerea PSD Satu Mare este nemulțumită de sumele  alocate de Guvern din fondul de rezervă primăriilor PSD din județ. 

”Primarii PSD din județ au primit cele mai mici sume din banii de rezervă ai Guvernului”, a arătat Mircea Govor, președintele PSD Satu Mare, care este de părere că ”PSD nu e un partid care să stea la mâna unui om precum Cozma, Pataki sau Kereskenyi”.

”Este o conferință de presă convocată de urgență la practicile abuzive ale Guvernului. Aceste alocări de sume ar trebui să fie făcute conform solicitărlor din teritoriu”, a subliniat primarul orașului Negrești-Oaș Aurelia Fedorca, secretar executiv al PSD.

”Orașul Negrești-Oaș a primit 100.000 de lei, în timp ce orașul Livada a primit 850.000 lei, cu toate că are jumătate din populația Negreștiului. Îmi vine să râd”, a spus primarul Negreștiului.

”Ceea ce se întâmplă astăzi nu am mai întâlnit niciodată. Nici un alt Guvern nu a mai îndrăznit să facă asemenea lucruri!”, a mai spus Fedorca.

”Partidul Social Democrat va folosi toate pârghiile legale pentru a lupta împotriva unei astfel de decizii. Mai mult decât atât, cred că este picătura care a umplut paharul (…) Discutăm de oameni care nu vor beneficia de sumele, și așa mici, de care trebuie să beneficieze și nu mai discutăm de proiectele de dezvoltare ale comunităților locale”, a declarat Gabriel Leș, prim-vicepreședintele PSD Satu Mare.

Reamintim că în urmă cu aproape 3 ani, deputatul PNL de la acea vreme, Romeo Nicoară preciza că PSD distruge județul și primăriile din Satu Mare, prin alocările bugetare: ”85% din bani să meargă doar la PSD înseamnă pur și simplu o înjurătură la adresa cetățenilor din întreg județul Satu Mare”.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii