Baschet | CSM Satu Mare se pregătește pentru Final Four-ul Cupei României

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa de baschet din cadrul Clubului Sportiv Municipal Satu Mare este pregătită pentru Final Four-ul Cupei României.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, directorul CSM Satu Mare, Muresán István, antrenorul echipei, Miguel Lopez, alături de jucătoarele Miljana Dzombeta și Marta Fodor au prefațat faza finală a Cupei României.
Muresán István, directorul CSM Satu Mare, este încrezător în echipă și crede că fetele vor evolua foarte bine în weekend. Conducătorul clubului sătmărean invită suporterii sătmăreni să susțină echipa la Sfântu Gheorghe, CSM-ul asigurând transportul cu autocarul atât sâmbătă, cât și duminică (vă puteți înregistra aici https://forms.gle/CqfeXW1ptt3Q9v3SA sau la telefon 0745.193.556, până pe 24 februarie, orele 22:00. Locurile sunt limitate).

”Am ajuns în săptămâna premergătoare Final Four-ului Cupei României la baschet feminin. Am parcurs un drum destul de greu până în această fază a competiției, am întâlnit adversari dificili, iar pentru accederea în Final Four am trecut de echipa din Arad. Sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, în semifinale vom întâlni Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanța, iar dacă vom câștiga meciul, în marea finală, cel mai probabil vom întâlni Sepsi-SIC. Personal, am mare încredere în echipa de baschet a clubului nostru și cred că avem șanse foarte mari să evoluăm foarte bine în weekend”, a declarat directorul CSM Satu Mare.

”Pentru mine este cea mai importantă competiție din baschet, deoarece Final Four-ul are o atmosferă specială, cele patru echipe calificate sunt aproape una de cealaltă și oricare poate să câștige. Este foarte important pentru echipă și pentru orașul Satu Mare că am ajuns să ne calificăm din nou în Final Four și ar fi foarte bine să și câștigăm. Mulțumesc jucătoarelor că au fost profesioniste pe parcursul sezonului și au încercat să dea totul pentru echipă și pentru club. Pentru mine personal va fi al 15-lea Final-Four la care voi participa, în cinci țări diferite, posibil să fie și ultimul, deoarece încă de la primul FF la care am participat mi s-a spus să mă bucur că poate fi și ultimul la care particip”, a declarat antrenorul Miguel Lopez.

Miljana Dzombeta a declarat că Final Four-ul Cupei României este un turneu important pentru echipă și că sunt pregătite pentru a câștiga.

”Sperăm să decurgă totul cum ne dorim, o să luăm pas cu pas turneul. Primul meci cu Constanța este cel mai important, trebuie să dăm totul, și apoi trecem la pasul următor. Am încredere în echipă, o să ne descurcăm foarte bine și ne dorim să câștigăm pentru echipă, oraș și suporteri”.

”Mă bucur foarte mult că am ajuns la Satu Mare, îmi place să lucrez cu toată lumea de aici, jucătoare, staff, conducere, și sunt bucuroasă că ne-am calificat în Final Four-ului Cupei României. Toată lumea se va dedica 100% în weekend, suntem foarte motivate să câștigăm pentru echipă și pentru oraș. Așteptăm suporterii să vină să ne susțină la sala din Sfântu Gheorghe, să fie al șaselea jucător sau, dacă nu pot să vină, să fie alături de noi online. Sperăm să nu dezamăgim, noi o să dăm tot ce putem”, a declarat Marta Fodor, care a câștigat în trecut Cupa României, cu CSM Târgoviște.

Programul semifinalelor - sâmbătă, 26 februarie (Sepsi Arena Sfântu Gheorghe):

  • Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanța – CSM Satu Mare (ora 16:45)
  • Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe – CSM Alexandria (ora 19:45)

Finala - duminică, 27 februarie, ora 16:00 (Sepsi Arena Sfântu Gheorghe), în direct pe TVR2.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii