alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Acțiune de plantare de puieți în pădurea Cerhat, de „Ziua Pământului”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

De „Ziua Pământului”, jandarmii au răspuns prezent invitației Școlii Gimnaziale „Lucian Blaga” Satu Mare și s-au alăturat elevilor școlii în campania de împădurire organizată cu acest prilej.

Împreună cu copiii și cadrele didactice, sub coordonarea specialiștilor din cadrul Ocolului Silvic Ardud, în parcela pusă la dispoziție au plantat puieți de cer, după cum spune și numele pădurii – Cerhat.
Despre pădure și despre beneficiile ei le-a vorbit copiilor ing. Magda Petrosan, iar despre cum trebuie să ne comportăm în pădure și care sunt consecințele încălcării normelor legale le-au vorbit copiilor jandarmii sătmăreni.
Într-un gest simbolic, jandarmii s-au alăturat fiecărei clase, în acțiunea de plantare a copacului clasei, cu speranța că acțiunea de azi este doar începutul, iar dragostea și respectul față de natură trebuie să devină o parte dintre noi.
Prin această acțiune, jandarmii sătmăreni s-au alăturat sutelor de jandarmi români care în luna aprilie s-au implicat la nivel național în campanii de plantare organizate la nivel național.
Începută în urmă cu câțiva ani, activitatea de plantare de puieți a devenit o tradiție în rândul jandarmilor sătmăreni, aceștia având mai multe plantări în pădurile de la Urziceni, Foieni și Livada.
Credem în puterea exemplului și încurajăm cât mai mulți voluntari să participe la astfel de activități, pentru un mediu mai curat, un viitor mai sănătos și mai verde!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii