Cel mai mare eveniment economic al anului, mâine, la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La Satu Mare va avea loc joi, 5 iulie, a VIII-a ediție națională a Forumului Invest în România, care va pune la aceeași masă oameni de afaceri locali, importanţi actori ai mediului de afaceri şi patronate din România, autorităţi centrale, locale şi diplomaţi, cu scopul de a atrage investiţii la nivelul județului Satu Mare.

La eveniment au confirmat participarea ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, directorul general al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Alexandru Petrescu, președintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, Florin Jianu,  dar și reprezentanți ai unor asociații patronale din Nord-Vestul țării.

La eveniment va participa ambasadorul Republicii Turcia la București, Excelența Sa Osman Koray Ertaş, care va fi însoțit de Güven Güngör - președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din România și de alți 11 oameni de afaceri turci care desfășoară afaceri de succes în țara noastră și sunt interesați să investească în zonă.

Forumul Invest în Satu Mare va avea loc joi, 5 iulie, de la ora 10.30, în sala de conferințe de la Hotel Poesis.

În jurul orei 14.00, înalții oaspeți vor vizita Băile Termale Tășnad, iar după-amiaza vor fi primiți la sediul Primăriei Negrești-Oaș și vor vizita zona turistică Luna Șes. În fiecare locație, vor fi prezentate oportunitățile de investiții și vor avea loc întâlniri cu mediul de afaceri local. 

Scopul declarat este de a pune la aceeași masă diferiţi actori ai mediului de business, public, politic şi diplomatic, pentru a genera noi oportunităţi de dezvoltare economică a judeţului Satu Mare și de a ajuta firmele locale să-și dezvolte companiile ori să inițieze noi afaceri, inclusiv parteneriate de import-export.

„Prin acest Forum economic, pe care îl organizăm în premieră în Satu Mare, dorim să construim un mecanism eficient de dezvoltare a economică, să stimulăm investiţiile și să facilităm parteneriatele public-private, dar și să intensificăm cooperarea economică dintre mediul de afaceri local și parteneri externi”, a declarat deputatul Octavian Petric, principalul organizator al Forumului.

Forumul este organizat la iniţiativa deputatului Octavian Petric, vicepreședinte al Comisiei pentru Industrii și Servicii din Camera Deputaţilor și președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Turcia, şi a lui Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii