Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Trupa Mihai Raicu invită sătmărenii la o comedie delicioasă, în regia lui Cristian Ioan

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

„Pasiunea lui Narcisse Mondoux", o piesă a „decanului dramaturgilor canadieni" Gratien Gélinas, a avut mai bine de 500 de reprezentații în Canada, dar și pe scene ale teatrelor din New York.

 O comedie pe care autorul o recomandă pentru unicul scop de face publicul să râdă, o poveste de iubire și tandrețe, implicând un instalator recent pensionat și o femeie din același orășel, pe care el o adoră dintotdeauna și care, în urma faptului că tocmai a devenit văduvă, devine „reciclabilă", din fericire pentru el și, poate, și pentru ea.

Așteptăm publicul să descopere amuzanta poveste de amor dintre cei doi protagoniști, pe scena Teatrului de Nord, în Sala Mare, vineri 29 ianuarie 2021, de la ora 19.00.


Locurile se pot rezerva prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau la telefon 0261712106 (de luni până vineri între orele 10.00 - 17.00 și sâmbătă între 10.00 - 13.00). Prețul biletelor: 30 lei (adulți), 25 lei (studenți, elevi, pensionari).
 

PASIUNEA LUI NARCISSE MONDOUX de Gratien Gélinas
Un spectacol de Cristian Ioan
Traducere și adaptare: Zeno Fodor
Distribuția:
Narcisse Mondoux – Radu Botar
Laurencienne Robichaud – Carmen Frățilă
Tancrède Marsolais – Cristian But
 
https://www.teatruldenord.ro/g/spectacol/831/PASIUNEA-LUI-NARCISSE-MONDOUX


Trailer: 
https://www.youtube.com/watch?v=ZmfYiAPaY7w&feature=emb_logo&ab_channel=TeatruldeNordSatuMare


_________________
Teatrul de Nord Satu Mare își întâmpină spectatorii în condiții de siguranță, accesul în spațiul destinat publicului este permis doar după măsurarea temperaturii cu termometru non-contact. Intrarea în teatru se face gradual, cu respectarea distanțării de minim 1,5 m și a marcajelor amplasate. Purtarea măștii de protecție este obligatorie. Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu substanțele puse la dispoziție de instituție. Se vor respecta fluxurile de intrare/ieşire indicate de personalul de sală.


Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii