Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Întâlniri cu scriitorii sătmăreni la Biblioteca Județeană Satu Mare

Biblioteca Județeană Satu Mare în colaborare cu Asociația Clubul Creatorilor „Afirmarea” Satu Mare organizează în perioada 12-16 decembrie manifestarea „Săptămâna scriitorilor sătmăreni”.
Acest demers își propune să faciliteze întâlnirea dintre autorii de cărți din domeniul literaturii și publicul sătmărean în spațiul bibliotecii, la Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, pe parcursul întregii săptămâni, în intervalul orar 1300-1500.
Întâlnirile vor fi completate cu lecturi din creația autorilor sătmăreni și cu o expoziție de carte care va reuni publicații apărute sub semnăturile creatorilor de literatură sătmăreni născuți în secolul XX.
  • „Ne dorim ca aceste întâlniri să reprezinte punți de legătură între scriitorii sătmăreni care aparțin diferitelor generații și publicul cititor, într-o atmosferă caldă și informală, deschisă spre dialog și schimb de idei, contribuind la stimularea interesului pentru valorile culturale locale și elaborarea unor lucrări bibliografice și de referință locală”, a declarat Lacrima Istrăuan, managerul Bibliotecii Județene Satu Mare.
Organizatorii îi invită pe toți sătmărenii pasionați de lectură să participe la aceste întâlniri.

Lasă un comentariu

cbadecembrie

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii