Operatorii economici pot solicita școlarizarea în învățământul dual și profesional, pentru anul școlar 2022-2023 Foto cu titlu de prezentare

Operatorii economici pot solicita școlarizarea în învățământul dual și profesional, pentru anul școlar 2022-2023

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ministerul Educației a publicat Calendarul etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare în învățământul dual și în învățământul profesional, pentru anul școlar 2022-2023. 

Pentru învățământul dual, operatorii economici interesați transmit, până la data de 19 noiembrie 2021, la Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic, solicitările de școlarizare în învățământul dual. Solicitările se transmit prin e-mail la adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., respectiv Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. 

Pentru învățământul profesional, operatorii economici înaintează unităților de învățământ profesional și tehnic partenere solicitările de școlarizare, până în data de 19 noiembrie 2021. În absența unui partener tradițional al operatorului economic cu o unitate de învățământ profesional și tehnic, operatorul economic transmite solicitarea de școlarizare la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de fax 0261.713.441.

Modelele de solicitare de școlarizare, calendarul etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare pentru anul școlar 2022-2023, lista calificărilor profesionale și alte informații utile pentru operatorii economici pot fi accesate pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii