Campanie de informare privind igiena orală la Școala Gimnazială ”Rákóczi Ferenc”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În cursul săptămânii trecute, Clinica Pure Dent a prezentat copiilor din ciclul primar de la Școala Gimnazială ”Rákóczi Ferenc” din Satu Mare importanța igienei orale, cât și modalități de realizare a ei. 

Întâlnirea cu asistenții stomatologi s-a realizat la școală, într-un mediu în care copiii se simt în siguranță, construindu-se astfel o relație bazată pe încredere. Începând cu cei mai mici, cu toții au învățat tehnicile corecte de periaj și au primit din partea Crucei Roșii Satu Mare un kit ce cuprindea pastă de dinți, periuță de dinți, precum și un orar al periajului zilnic  care să-i responsabilizeze și să contribuie la crearea unei rutine corespunzătoare.

”Ce dovadă mai bună a succesului campaniei am fi putut avea, decât faptul că, în pauze, o mulțime de copii s-au grăbit să folosescă cele primite și să pună în practică cele învățate, chiar la școală, nemaiavând răbdare să ajungă acasă!

Mulțumim organizatorilor campaniei și le promitem că răsplata pe care o vor primii de la cei mici va fi UN ZÂMBET SĂNĂTOS!”, a transmis conducerea școlii.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii