De 1 Iunie, eveniment dedicat copiilor din Centrele de Plasament din județul Satu Mare, la Taberele Școlare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Taberele Școlare Satu Mare se transformă de 1 iunie în „Insula De Bucurie” pentru toți copiii din Centrele de Plasament din județul Satu Mare. 

Asociația Acces La Viitor alături de Direcția Județeană de Sport și Tineret Satu Mare și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare organizează ”Zâmbete În Insula De Bucurie”, eveniment ajuns la cea de-a VII-a ediție. 
Aproape 200 de copii instituționalizați sunt invitați de 1 iunie, la Taberele Școlare Satu Mare  la super petrecerea dedicată lor, de Ziua Copiilor. 
”Le-am pregătit un party interactiv și antrenant cu concursuri, jocuri, karaoke, Miss și desigur, să nu uităm de premierea copiiilor care ies din sistem și vor deveni independenți. Avem și invitați de seamă care întregesc programul cu momente speciale precum  ”Happy Dance cu Brigitte”, Petrică Mureșan și ”Disco Insula” cu DJ Dacian Codreanu & DJ Soso. Pentru o atmosferă perfectă nu va lipsi din program personajele de poveste, pizza, tort și pachețelele pe care le vor primi la final”, potrivit organizatorilor.
Sponsorii evenimentului: CBA Nord Vest, Fabrica de ciocolată ”WAWI” Muller&Prietenii, SamMills , Depozit Derșidan, Pizzeria Gemelli, Cofetăria Micu, Pufuleții Alina, I.I.Mihaela Jucan, W&J și Polipol.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii