alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Elevii școlilor Moisil și Brâncoveanu, implicați în campania: "Fiecare copil fericit face un alt copil fericit”

La începutul lunii iunie, învăţătoare de la Şcolile Gimnaziale "Grigore Moisil" şi "Constantin Brâncoveanu" din Satu Mare au implicat elevii claselor primare în campania "Fiecare copil fericit face un alt copil fericit”.
Scopul acesteia a fost de a oferi materiale necesare în desfăşurarea activităţilor educativ-terapeutice pentru copiii cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă. Astfel, după ce elevii celor două şcoli au cunoscut prin intermediul unor prezentări copiii de la CSEI, au aflat despre situaţia lor specială şi au văzut secvenţe din activităţile realizate de ei, au înţeles că pot să-i ajute oferindu-le rechizite sau jocuri.
Cu multă generozitate, au adus pentru aceştia: creioane, carioci, hârtii colorate, acuarele, jocuri domino şi puzzle, jocuri de construcţie, de manipulare şi dexteritate. Unităţile de învăţământ implicate intenţionează să deruleze în viitor proiecte de parteneriate educaţionale, dorind să identifice şi alte modalităţi de susţinere a copiilor cu dizabilităţi, de acceptare, integrare şi valorizare a acestora.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii