Peste 260 de absolvenți selectați, doar patru angajați azi, la Bursa locurilor de muncă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Patru absolvenți au fost angajați pe loc, azi, în cadrul Bursei locurilor de muncă destinată absolvenților.

La Bursă au participat  720  de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, dintre care 110 absolvenți și 14 persoane refugiate din Ucraina. Dintre acestea, 460 persoane au fost intervievate și 263 persoane au fost  selectate în vederea încadrării, dintre care cinci persoane refugiate din Ucraina, iar patru absolvenți au fost angajați pe loc.
La Bursă au fost prezenți 41 de agenți economici care au oferit 335 de locuri de muncă, dintre care 37 pentru persoanele cu studii superioare.
Principalele domenii în care s-au făcut oferte de muncă: industria prelucrătoare - 214 locuri de muncă (operator la prelucrarea maselor plastic, lăcătuș mecanic, operator la roboți industriali, inginer electronist transporturi telecomunicații etc.); construcții - 15  locuri de muncă (dulgher, zidar, zugrav, faianțor, macaragist); comerț - 13  locuri de muncă, vânzători, lucrător comercial, prezentator produse).
Alte domenii - 93 locuri de muncă (recepționer hotel, operator întroducere validare și prelucare date, dispecer, conducător auto, operator în producție, ospătar bucătar, asistent medical generalist).

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii