Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți | 16 absolvenți, angajați pe loc, 124 - selectați pentru interviu Foto: Satu Mare News

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți | 16 absolvenți, angajați pe loc, 124 - selectați pentru interviu

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare a organizat azi Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.
Peste 60 de agenți economici au fost prezenți la bursa și au oferit 1.171 de locuri de muncă, dintre care 43 pentru studii superioare.
Principalele domenii în care s-au făcut oferte de muncă sunt:
  • Prelucrarea de echipamente electrice și electronice: 446 locuri de muncă;
  • Industria mecanică – 136 locuri de muncă în următoarea structură, operatori CNC, lăcătuș mecanic, montator subansamble, sudor, strungar, inginer automatist, inginer electromecanic.
  • Industria textilă – 113 locuri de muncă, confectioner asamblor articole textile, tricotor, ,cusător fețe încălțăminte,confectioner prelucrător în industria textilă
  • Industria lemnului – 131 locuri de muncă, tâmplar, tapițer,maistru, lăcuitor lemn, programator.
  • Construcții - 54 locuri de muncă , zidar ,zugrav, dulgher.
  • Alte domenii - 291 locuri de muncă, lucrător comercial, bucătar, barman, grădinar, vulcanizator ospătar, etc.
La bursa au participat 750 de persoane în căutarea unui loc de muncă din care 16 au fost angajate în ziua bursei. Din chestionarele completate de către agenții economici a rezultat faptul că 124 de persoane au fost selectate in vederea participării la interviu pentru angajare.
Cu ocazia bursei, AJOFM Satu Mare a pregătit două standuri speciale, unul pentru ucenicia la locul de muncă unde s-au prezentat facilitățile de care vor beneficia atât angajatorii cât și persoanele care doresc să urmeze un program de ucenicie. Cel de al doilea stand a prezentat oferta cursurilor de calificare pe care AJOFM Satu Mare le derulează în anul 2017.
De asemenea s-a prezentat și oferta locurilor de muncă din Uniunea Europeană prin standul realizat de reprezentantul Eures.

2 comentarii

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card