Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

Consiliul Județean a dat ordinul de începere a lucrărilor de întreținere a drumului județean DJ 193A

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Consiliul Județean Satu Mare a dat ordinul de începere a lucrărilor de întreținere a drumului județean DJ 193A, drum care se află în modernizare și ale cărui lucrări au fost sistate, ca urmare a intrării în insolvență a firmei executante.

Începând de luni, 10 iunie 2019, pe tronsonul de drum județean care face legătura între Amați și Rătești, vor începe lucrările de întreținere a drumului de piatră și de reparații cu mixtură asfaltică.
În data de 6 iunie, la Tribunalul din Botoșani a fost amânată, pentru data de 20 iunie 2019, soluționarea dosarului privind anularea denunțării contractului de modernizare, încheiat între Consiliul Județean Satu Mare și firma Tehnic Asist. După data de 20 iunie, se va stabili dacă lucrările vor fi continuate de executant sau se va relua procedura de licitație pentru modernizarea acestui tronson de drum.
Până la acea dată însă, Consiliul Județean va continua lucrările de întreținere pentru a menține circulabilă această porțiune de drum județean.

1 comentariu

  • Link la comentariu Radu Radu 08 Iunie 2019

    Tehnic asist, cum poate sa fie in insolventa o firma care a câștigat așa multe lucrări in județ? Am observat ca atunci când se schimba conducerea la județ, se schimba si firma de asfaltare.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii