Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Au început procedurile pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Au început procedurile de achiziții publice pentru primele 5 contracte de investiții în infrastructura de apă și canalizare din județul Satu Mare. Acestea au fost deja publicate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, iar alte 2 contracte sunt în pregătire.

Au fost publicate în SEAP contracte pentru servicii de asistență tehnică pentru managementul proiectului și pentru supervizarea lucrărilor din cadrul proiectului. De asemenea, a început procedura de achiziție privind încheierea contractelor pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă  în Tarna Mare și a sistemului de canalizare din clusterele Tarna Mare și Batarci. Extinderea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în Valea Vinului și Culciu, precum și construcția stațiilor de epurare din localitățile Bătarci, Tîrșolț și Orașu Nou, sunt alte 2 contracte în achiziție.

 

Sunt în pregătire 2 contracte care vor intra în procedura de achiziție: extinderea sistemului de alimentare cu apă din zona Halmeu, Turț și a sistemului de canalizare din clusterul Turulung și aglomerările Turț, precum și construcția, extinderea și reabilitarea facilităților de captare, tratare, înmagazinare și pompare apă în localitățile Halmeu, Turț, Tarna Mare, Târșolț, Huta Certeze și Negrești-Oaș.

 

Aceste contracte fac parte din „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Satu Mare – regiunea Nord-Vest, în perioada 2014-2020”.  Proiectul în valoare de 1.202.948.260 de lei, prevede realizarea rețelei de apă și canalizare în 34 de unități administrative ale județului, pe o lungime de 1015 km – rețeaua de apă (435 km) și canalizare (580 km).

 

În Adunarea Generală a Asociaților (AGA) din cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru servicii în sectorul de apă și apă uzată, desfășurată miercuri, 26 februarie 2020, membrii AGA au fost informați asupra stadiului implementării proiectelor finanțate din fonduri europene.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii