Banner blato Livrare1 
banner simple shop

COVID-19 | Programările pentru etapa a doua de vaccinare se pot face de vineri

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, a anunțat astăzi că românii care se încadrează în etapa a doua a campaniei de vaccinare se pot programa începând de vineri, 15 ianuarie.

Platforma online unde se pot înscrie va fi disponibilă vineri, de la ora 15:00. Vaccinarea începe de vineri în centrele medico-sociale, iar celelalte categorii de persoane care se pot înscrie de vineri pentru vaccin vor fi programate începând de luni, 18 ianuarie.

Înscrierea pentru etapa a doua a vaccinării pentru persoanele cu vârsta peste 65 de ani, cele cu boli cronice și lucrătorii în domenii esențiale se poate face atât prin intermediul medicilor de familie, cât și prin intermediul unei linii call-center la nivel naţional - 021 414 44 25 sau online AICI

”Platforma online va fi gata pe 15 ianuarie. De la ora 15:00 se va putea face programarea pentru etapa a doua. Modalitatea de programare se poate face prin medicul de familie, indvidual sau prin call center. O altă modalitate este prin direcția de asistență socială din primării sau prin aparținători care pot înscrie până la maximum 10 persoane.

Pentru cei cu boli cronice, programarea se face prin medicul de familie. Dacă nu are medic de familie se poate face prin call center, sau pe pagina web. Pentru persoanele care deservesc activitățile esențiale programarea se face prin angajator”, a anunțat medicul Valeriu Gheorghiță.

În etapa a doua vor exista 750 de centre, cu aproape 1.200 de puncte de vaccinare și cu o capacitate de peste 100.000 de persoane pe zi. 

 

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii