MyForest - Pădurea Mea | Sâmbătă are loc plantarea parcelei 1.0. din Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa MyForest – Pădurea Mea împreună cu câțiva specialiști și proprietarii puieților vor planta sâmbătă, 10 aprilie, parcela 1.0. din Satu Mare.

”A venit momentul mult așteptat: plantarea parcelei 1.0. din Satu Mare. 

După ce ne-am consultat cu un inginer forestier, am decis să arăm terenul, așa că totul este pregătit pentru plantare programată pe 10 aprilie.

Oricât de mult ne-am dori să avem alături de noi toți voluntarii, punem siguranța voastră pe primul loc, așa că plantarea va fi făcută de specialiști, precum și de proprietarii puieților, pe care îi așteptăm cu mic, cu mare. 

Avem 2.800 stejari și 1.200 frasini, pe care abia așteptăm să-i vedem crescând. 

Mulțumim încă o dată tuturor celor care au cumpărat puieți și care ne-au fost alături în această inițiativă, ce are ca scop creșterea calității vieții din județul nostru, protejarea mediului și încetinirea încălzirii globale. 

Poți contribui și tu cumpărând puieți, participând la pregătirea proiectului sau participând la plantarea puieților”, au transmis organizatorii.

Inițiativa ”My Forest – Pădurea Mea” s-a născut din necesitatea de a contribui la combaterea efectelor schimbărilor climatice, soluția cea mai simplă fiind împădurirea. Fiind o echipă mică, ne-am concentrat atenția și acțiunile asupra județului nostru, Satu Mare, însă nevoia de păduri este generală, așa că nu excludem nici solicitările din alte județe.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii