Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Vineri se dă startul la Maratonul Vaccinării

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Mâine se deschide noul  centru de vaccinare în Municipiul Satu Mare, în cadrul Maratonului Vaccinării. Având în vedere necesitatea creșterii capacității de vaccinare a populației în județul Satu Mare, în scopul atingerii indicelui necesar imunizării colective optime, Prefectura, DSP, ISU și  Primăria Satu Mare au făcut demersuri pentru suplimentarea fluxurilor de vaccinare din municipiu și prin deschiderea unui centru de vaccinare în parcarea Shopping City Satu Mare, pe Drumul Careiului nr. 17.  

Centrul va funcționa vineri, 07.05.2021  în intervalul orar 14.00-20.00, iar sâmbătă 08.05.2021 și duminică 09.05.2021 între orele 10,00 – 20,00  și va dispune de patru fluxuri de vaccinare cu serul produs de compania Pfizer. Accesul persoanelor se face pietonal, vaccinarea se realizează fără programare, iar datele persoanelor vaccinate vor fi introduse în Registrul Electronic Național de Vaccinare, de unde se va emite și adeverința de vaccinare.  În România vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 este voluntară și gratuită.

 

Persoanele care doresc să se vaccineze se vor prezenta doar cu actul de identitate. Chestionarul de triaj va fi completat pe loc, dar, pentru operativitate, se  poate prezenta chestionarul  completat anterior și descărcat prin accesarea site-ului RoVaccinare, https://vaccinare-covid.gov.ro/chestionar-triaj-vaccinare-adulti/. 

 

Prefectul Altfatter Tamas invită cât mai mulți sătmăreni la noul maraton, un maraton al sănătății și al siguranței, pentru că doar  vaccinarea este soluția optimă pentru revenirea  rapidă la o viață normală, într-un mediu favorabil și sigur.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii