Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Iohannis: Din 15 mai fără mască în spațiul public, fără restricții de noapte, magazinele revin la program normal

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, primele măsuri de relaxare care vor intra în vigoare chiar din acest weekend, din 15 mai.

Șeful statului a afirmat că pandemia nu s-a terminat, însă prin vaccinare se reduce și va dispărea.

"Trebuie să ne gândim la România post pandemică și nu-mi doresc să fie o țară ca înainte de această pandemiei," a afirmat șeful statului, care la începutul discursului său a făcut o scurtă trecere în revistă a ceea ce s-a ântâmplat și ultimul an. Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, primele măsuri de relaxare care vor intra în vigoare chiar din acest weekend, din 15 mai.



Vom avea o relaxare pas cu pas. Acești pași sunt influențați de rate de incidență și gradul de vaccinare. Dacă vrem mai multe relaxări, trebuie să ne vaccinăm.


Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior, cu câteva excepții: stațiile de transport în comun, piețe, târguri. Următoarea măsură: se elimină restricțiile de circulație noapte iar magazinele nu vor mai avea reduceri de program, practic vor reveni la programul normal.


Șeful statului s-a întâlnit joi, la Palatul Cotroceni, de la ora 16.00, pe premierul Florin Cîțu, ministrul de Interne, Lucian Bode, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, precum și pe șeful DSU Raed Arafat.

1 comentariu

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii