alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Primăria a implementat măsuri care să asigure confortul pietonilor și să scadă riscul accidentelor rutiere în zonele aglomerate

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria Municipiului Satu Mare a implementat mai multe măsuri menite să asigure confortul pietonilor și care pot să scadă riscul accidentelor rutiere în zonele cele mai aglomerate din municipiu. 

Astfel, s-au iluminat suplimentar prin corpuri LED a trecerilor de pietoni în peste 50 de locații din municipiu, dintre care amintim: Drumul Careiului, Bulevardul L. Blaga, Cloșca, 1 Decembrie, Botizului, Rodnei, Corvinilor. 

S-au realizat marcaje preformate cu mesajul ”Atenție copii!” pe străzile Ion Vidu, Fabricii, Inăului, Micu Klein, precum și marcaje desenate pe trotuar înainte de trecerile de pietoni, astfel încât să atragă atenția asupra faptului că pietonilor le este interzis să vorbească la telefon în timpul traversării.

”Pentru siguranța pietonilor și a participanților la trafic în general, căutăm soluții pentru evitarea incidentelor de orice fel. Tocmai de aceea am realizat iluminarea suplimentară prin corpuri LED a trecerilor de pietoni, marcaje cu mesajul ”Atenție copii!” înainte de trecerile de pietoni, astfel încât să atragă atenția. Siguranța pietonilor și a celor care participă la traficul rutier este una din prioritățile Primăriei Municipiului Satu Mare”, a declarat primarul Kereskényi Gábor. 

Prioritare sunt trecerile de pietoni din jurul școlilor și cele care sunt amplasate pe cele mai aglomerate artere de circulație. Vor fi marcate cu astfel de mesaje peste 50 de treceri de pietoni. 

Toate măsurile luate au fost supuse atenției Comisiei pentru siguranța circulației din cadrul Primăriei și au avizul Biroului Rutier Satu Mare. 

Primăria Municipiului Satu Mare va continua implementarea măsurilor care privesc siguranța pietonilor și reducerea riscului de accidente. 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii