davis banner

Militarii sătmăreni au donat sânge: ”Donarea de sânge reprezintă un gest de maximă responsabilitate, altruism și umanitate”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Militarii din garnizoana Satu Mare au donat sânge la Centrul de Transfuzii din municipiul Satu Mare în cadrul unei campanii prilejuită de celebrarea Zilei Armatei. Campania își propune să contribuie la susținerea și încurajarea acțiunilor de donare benevolă de sânge.

”Ziua de 25 octombrie a rămas întipărită în sufletele românilor ca fiind ziua în care țara își sărbătorește Armata și pe cei care au fost și sunt în slujba ei.

De la prima încercare a doctorului Carol Davila din anul 1853 și până în prezent, donarea de sânge reprezintă un gest de maximă responsabilitate, altruism și umanitate, atât în vremuri de pace cât și de război, deseori reprezentând diferența dintre viață și moarte.

Militarii din garnizoana Satu Mare vor răspunde mereu prezent pentru a dona celor care au nevoie de sânge, mai ales în aceste vremuri care pun la grea încercare sistemul medical”, se arată în comunicatul de presă semnat de comandantul Batalionului 52 Geniu “Tisa”, lt. col Marius Gheorghe Păcurar.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii