Motocicliștii și luptătorii sătmăreni au donat sânge și au transportat medicamente la domiciliu

Motocicliștii de la “Blue Knights” – Romania V și luptătorii de la GrandMMA Satu Mare s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină și au donat sânge, răspunzând astfel solicitării Ministerului Sănătății.

Scopul acțiunii a fost acela de a arăta că atât motocicliștii, cât și luptătorii încearcă să facă un bine celor din jur.

 • ”Clubul moto al forțelor de ordine “Blue Knights” – Romania V în colaborare cu Clubul de Arte Marțiale GrandMMA Satu Mare, nu a putut sta indiferent și împreună am răspuns solicitării Ministerului Sănătăți, de a veni în sprijinul cetățenilor, prin a ne prezenta la centrele de donare de sânge!”, este mesajul postat pe Facebook de “Blue Knights” – Romania V. 

Aceștia spun că vor continua să doneze, pentru a conștientiza populația asupra nevoii constante de sânge.

 • ”Continuăm astfel campaniile de conștientizare a populației în ceea ce privește necesitatea implicării active în comunitate! Îndemnăm astfel populația, de a-și asculta spiritul civic și de a dona sânge!”

De altfel, motocicliștii din clubul Blue Knights Romania V doresc să ajute cetățenii care nu se pot deplasa, prin transport medicamente la domiciliu:

 • ”În urma mesajului transmis pe Facebook prin care am precizat faptul ca motocicliștii din clubul Blue Knights Romania V doresc să ajute cetățenii care nu se pot deplasa, prin transport medicamente la domiciliu,  am fost contactați și de un coleg motociclist care a făcut o fapta bună si "ne-a pus pe drumuri". Chiar dacă am fost opriți de un echipaj moto de Politie, am reușit sa ajungem la destinație și să onoram "comanda".
  Mulțumim pentru încredere!
  Vouă tuturor, #PolitiaRomana, #VikingMC
  Alături de voi,
  Blue Knights Romania V
  Ride with pride!

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii