alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Motocicliștii și luptătorii sătmăreni au donat sânge și au transportat medicamente la domiciliu

Motocicliștii de la “Blue Knights” – Romania V și luptătorii de la GrandMMA Satu Mare s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină și au donat sânge, răspunzând astfel solicitării Ministerului Sănătății.

Scopul acțiunii a fost acela de a arăta că atât motocicliștii, cât și luptătorii încearcă să facă un bine celor din jur.

 • ”Clubul moto al forțelor de ordine “Blue Knights” – Romania V în colaborare cu Clubul de Arte Marțiale GrandMMA Satu Mare, nu a putut sta indiferent și împreună am răspuns solicitării Ministerului Sănătăți, de a veni în sprijinul cetățenilor, prin a ne prezenta la centrele de donare de sânge!”, este mesajul postat pe Facebook de “Blue Knights” – Romania V. 

Aceștia spun că vor continua să doneze, pentru a conștientiza populația asupra nevoii constante de sânge.

 • ”Continuăm astfel campaniile de conștientizare a populației în ceea ce privește necesitatea implicării active în comunitate! Îndemnăm astfel populația, de a-și asculta spiritul civic și de a dona sânge!”

De altfel, motocicliștii din clubul Blue Knights Romania V doresc să ajute cetățenii care nu se pot deplasa, prin transport medicamente la domiciliu:

 • ”În urma mesajului transmis pe Facebook prin care am precizat faptul ca motocicliștii din clubul Blue Knights Romania V doresc să ajute cetățenii care nu se pot deplasa, prin transport medicamente la domiciliu,  am fost contactați și de un coleg motociclist care a făcut o fapta bună si "ne-a pus pe drumuri". Chiar dacă am fost opriți de un echipaj moto de Politie, am reușit sa ajungem la destinație și să onoram "comanda".
  Mulțumim pentru încredere!
  Vouă tuturor, #PolitiaRomana, #VikingMC
  Alături de voi,
  Blue Knights Romania V
  Ride with pride!

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii