Inspectoratul Școlar a publicat rezultatele probelor de laborator în cazul îmbolnăvirii preșcolarilor de la grădinițele din Medieșu Aurit

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În cursul zilei de 29 noiembrie 2022, Direcția de Sănătate Publică Satu Mare, prin adresa cu nr. 12619/29.11.2022, transmite concluziile în urma acțiunii de control în sănătate publică la Școala Profesională „George Coșbuc” Medieșu Aurit.

Vă reamintim faptul că în cadrul acestei unități de învățământ s-au înregistrat câteva cazuri de enterocolită în rândul preșcolarilor de la Grădinița cu Program Prelungit și Grădinița cu Program Normal Medieșu Aurit. 
În urma ridicării a numeroase probe alimentare din meniul servit preșcolarilor (21.11.2022; 22.11.2022; 23.11.2022) în vederea efectuării determinărilor de laborator, s-a constatat faptul că nu au fost identificați agenți patogeni incriminați în declanșarea unei toxiinfecții alimentare.
Consiliul de administrație al școlii a hotărât suspendarea cursurilor în aceste grupe pâna la data de 5 decembrie 2022. Între timp, se efectuează procedurile de dezinfecție.
Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare monitorizează în continuare această situație până la revenirea preșcolarilor în cadrul acestei unități de învățământ.

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii