Conducerea Primăriei Satu Mare a prezentat investițiile realizate în acest an și proiectele propuse pentru anul viitor

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primarul municipiului Satu Mare Kereskenyi Gabor, alături de viceprimari și managerul public, a susținut ultima conferință de presă din acest an în care a prezentat investițiile din acest an, dar și proiectele propuse pentru anul viitor. 

În 2022, am lucrat la proiectele care, o dată realizate, schimbă faţa oraşului: reabilitarea Centrului Nou, Podul peste râul Someș- zona str. Ștrandului, Reabilitarea Centrului Vechi, unităților de învățământ, modernizarea transportului public, infrastructurii sportive, culturale și sociale, iluminatului public, reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare, drumurile din oraş, anveloparea blocurilor, finalizarea centurii municipiului şi multe altele”, a declarat Kereskenyi.
Pentru anul 2023, primarul a declarat că își dorește ca Satu Mare să fie în continuare un oraş care se dezvoltă, în care se fac investiţiile publice necesare. 
Ţinta noastră este să menţinem şi anul acesta un buget de investiţii important, susţinut din surse locale, europeane și guvernamentale”, a mai spus primarul.
Proiectele mari generează deranj și nemulțumiri. Orice investitiție de amploare implică un deranj pentru cei aflați în vecinătatea unor astfel de proiecte. Din acest motiv, primarul le cere sătmărenilor să aibă răbdare. 
Ne-am asumat investiții dificile, de care au fugit ceilalți primari din cauza complexității și problemelor de trafic. Reabilitarea canalului colector de pe str. Rosetti, care în ciuda cârcotașilor a fost o investiție grea și necesară. La fel ca și canalul colector de pe b-dul Octavian Goga.  Am toată înțelegerea pentru cei nemulțumiți, dar  dacă nu vrem să deranjăm pe nimeni, nu vom face niciodată nimic”, a mai spus edilul.
Primăria continuă reabilitarea Centrului Vechi, lucrări ce vor crea discomfort, dar, odată finalizate, vor reda frumusețea centrului istoric al orașului.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii