Forțe noi la ISU Satu Mare. 25 de soldați profesioniști și 10 subofițeri au depus astăzi jurământul

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Emoții și trări intense au fost sentimentele predominante pe durata ceremonialul desfășurat astăzi pe platoul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare, unde a avut loc festivitatea de depunere a jurământului militar pentru 25 de soldați profesioniști și 10 subofițeri.

"CURAJ și DEVOTAMENT vă este deviza! Cu abnegație să vă însușiți aceste cuvinte de neclintit, care vă primesc în a țării unitate iar împreună vom trudi pentru a vă face pompieri salvatori!

…sunt misiuni onorante, pe care, executându-le cu spirit de răspundere, cu rigoare şi cu entuziasm, aduceţi FORȚĂ, PUTERE și VIITOR acestei ARME a ROMÂNIEI."

Aceste cuvinte au făcut parte din mesajul pe care inspectorul șef, lt.col.Buzduga Sergiu Marius, a ținut să le transmită noilor camarazi.

Începând de astăzi, prin jurământul de credință rostit, cei 35 de pompieri vor purta în suflet drapelul românesc și tot de azi vor intra în rândul celor chemați să prevină, să protejeze și să salveze viețile și bunurile cetățenilor!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii