alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Percheziții la fermierii vinovați de uciderea a sute de mii de albine în Beltiug

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Percheziții efectuate de polițiști, în urma sesizărilor depuse de patru apicultori despre un incident produs în localitatea Beltiug soldat cu otrăvirea a sute de mii de albine.

În data de 5 aprilie 2024, sute de mii de albine au murit din cauza tratamentelor aplicate culturilor de rapiță, fără respectarea procedurilor legale de înștiințare de către fermierii dn Beltiug.
La data de 12 aprilie, polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor Satu Mare au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, la un punct de lucru situat în județul Satu Mare, precum și la domiciliul unei persoane, în cadrul dosarului penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept.
În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate înscrisuri și substanțe susceptibile a fi utilizate pentru tratarea culturilor de rapiță, care ar putea constitui mijloace de probă în acest sens.
Activitatea a beneficiat de sprijinul Secției Poliție Rurală Beltiug și al Serviciului Criminalistic Satu Mare.
În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii