alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Amplă acțiune a polițiștilor rutieri sătmăreni alături de colegi din trei județe. Radare în cascadă pe patru drumuri naționale

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Peste 320 de sancțiuni aplicate și 39 de permise reținute, în cadrul unei ample acțiuni rutiere, cu 23 de radare în cascadă și o dronă, derulată de polițiștii din Bihor, pe patru drumuri naționale din județ, în paralel cu polițiști din alte trei județe limitrofe, inclusiv Satu Mare. 

Joi, 11 aprilie, polițiștii Serviciului Rutier Bihor – Biroul Drumuri Naționale și Europene, alături de polițiștii Biroului Rutier Oradea, de cei ai Biroului Rutier Salonta, de polițiștii Poliției orașului Aleșd și de polițiști de la secțiile rurale de poliție din zona de acțiune, au desfășurat ample acțiuni pe D.N.1, D.N. 19, D.N. 76 și D.N. 79, în paralel cu polițiștii serviciilor rutiere Satu Mare, Cluj și Arad, pentru combaterea excesului de viteză sau a vitezei neadaptate la condițiile de drum, a depășirilor neregulamentare, dar și a altor cauze generatoare de accidente rutiere.
În cadrul acțiunilor de pe cele patru drumuri naționale, în care au fost angrenați 65 de polițiști din Bihor, au fost utilizate 23 de aparate radar, dispuse în cascadă și o aeronavă fără pilot (dronă).
Dintre cele 329 de sancțiuni aplicate, cu amenzi în valoare de 206.504 lei, majoritatea, respectiv 273 de sancțiuni, au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, au fost sancționate 14 depășiri neregulamentare, iar 42 de sancțiuni au fost pentru alte abateri săvârșite în trafic.
De asemenea, în cadrul acțiunii rutiere, polițiștii au reţinut 39 de permise de conducere, dintre care 24 pentru depășirea limitelor legale de viteză, 14 pentru depășiri neregulamentare și unul pentru alte abateri.
Totodată, au fost reținute 7 certificate de înmatriculare.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii