alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Depozit alimentar din Satu Mare amendat cu 10.000 lei de inspectorii DSVSA

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pe parcursul săptămânii trecute, inspectorii  Direcției  Sanitare  Veterinare  și  pentru  Siguranța  Alimentelor (DSVSA)  Satu Mare au realizat 97 acțiuni de control.

Verificările au vizat unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, unități catering depozite alimentare, hipermarketuri, supermarketuri, piețe agroalimentare, centre de colectare a laptelui materie primă, automate de lapte, unități alimentație publică, baruri, brutării, laboratoare de cofetărie, magazine alimentare și de legume fructe, piețe agro alimentare.

În urma acestor controale au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, dinre care o amendă contravențională în valoare de 10.000 lei unui Depozit Alimentar din localitatea Satu Mare (nerespectarea normelor stabilite de Autoritatea Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor privind întreținerea spațiilor de depozitare și de valorificare a produselor alimentare).

De asemenea, au primit avertismente trei Magazine Alimentare și opt producători particulari de produse lactate și de legume fructe din piețele agro alimentare din Satu Mare (manipularea necorespunzătoare a  produselor  aduse în piață, pentru comercializare).

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii