Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Incendiu la o casă din Boghiș

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
În cursul acestui sfârșit de săptămână, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a intervenit pentru limitarea şi stingerea a două incendii.
În după-amiaza zilei de sâmbătă, în jurul orei 13.41 pompierii sătmăreni au intervenit pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată, în localitatea Hrip, în urma căruia au fost mistuite aproximativ două hectare de vegetaţie uscată.
În următoarea zi, în jurul orei 16:21, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, situată pe raza localităţii Boghiş.
La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor SMURD. În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la întreaga locuinţă, existând pericolul extinderii acestora la proprietăţile învecinate.
Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia. Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi s-au deteriorat: mobilierul a două încăperi, acoperişul şi alte bunuri din casă.
Cauza probabilă a iniţierii incendiului a fost aprinderea unor hărtii şi cartoane în interiorul imobilului prin acţiunea intenţionată a unei persoane iresponsabile.
Din nefericire, proprietara locuinţei a suferit un atac de panică, necesitând intervenţia paramedicilor SMURD. Ulterior îngrijirilor medicale, femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Satu Mare.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card