Centrele de reabilitare Caritas se închid temporar

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Centrele de reabilitare Caritas se închid temporar, însă cantinele sociale, centrele de îngrijire la domiciliu și Centrul de Resurse pentru Integrare Socială și Profesională vor funcționa în continuare.

Lista unităților de asistență socială ale Organizației Caritas în care se suspendă activitatea în următoarea perioadă a fost completată cu alte două: centrele de reabilitare din Satu Mare și Carei, totodată fiind prelungit termenul până la care centrele organizației rămân închise în perioada 22-31 martie, conducerea organizației neexcluzând posibilitatea prelungirii acestui nou termen. 

Vor funcționa în continuare cantinele sociale ale Caritas din Satu Mare și Baia Mare, centrele de îngrijire la domiciliu, cât și Centrul de Resurse pentru Integrare Socială și Profesională. În cazul centrelor de îngrijire la domiciliu este important de specificat că până la sfârșitul lunii se suspendă programul cu publicul, dar asistenții și îngrijitorii acestor unități se vor deplasa la domiciliul persoanelor bolnave aflate în evidență pentru a le asigura serviciile de îngrijire. 

  • ”Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare, în funcție de evoluția situației, va lua și în perioada următoare toate măsurile necesare în vederea protejării beneficiarilor și angajaților săi de infectarea cu noul coronavirus și va rămâne un partener de încredere al autorităților locale în eforturile lor depuse pentru limitarea răspândirii virusului”, susține directorul general al Caritas, dr. Ioan-Laurențiu Roman. 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii