Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Turist german, tâlhărit de trei tineri

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Poliţiştii au identificat trei tineri bănuiţi că ar fi comis o tâlhărie în localitatea Satu Mic, doi dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
În data de 17 iulie a.c., în jurul orei 13:20, un bărbat în vârstă de 53 de ani, cetăţean german cu domiciliul în Berlin, a sesizat poliţia că a fost victima unei tâlhării comise de trei tineri necunoscuţi. S-a constituit o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Secției de Poliţie Rurală Tășnad şi din cadrul Poliţiei Municipiului Carei, care sub directa coordonare a procurorului de caz, au reușit în scurt timp identificarea celor trei tineri de 16,18 şi 22 ani, toţi din localitatea Satu Mic. Din cercetări, a rezultat faptul că în timp ce victima se afla în localitatea Satu Mic în scop touristic, cei trei l-ar fi deposedat prin violenţă de o borsetă ce conținea un obiectiv de la aparatul de fotografiat, un telefon mobil şi suma de 280 euro și 100 de lei.
Doi dintre agresori, respectiv cel de 16 şi 18 ani au fost prinşi şi reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă activităţile specifice în vederea depistării celui de-al treilea participant la comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 30% .
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii