Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nici șoferii, nici autoritățile nu respectă noile reglementări de circulație din municipiu Foto: Satu Mare News

Nici șoferii, nici autoritățile nu respectă noile reglementări de circulație din municipiu

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
În ședința Comisiei de circulație s-au stabilit trei reglementări de circulație care trebuiau să intre în vigoare începând de azi:
redeschiderea circulației pe strada Mileniului, în ambele sensuri pe segmentul dintre străzile Tudor Vladimirescu și Mihai Viteazu, amenajarea unei benzi suplimentare de circulație, numită bandă de preselecție, pe strada Iuliu Maniu, din dreptul imobilului nr. 35, pe direcția de mers spre străzile Ana Ipătescu, Gabriel Georgescu și Caișilor, și amenajarea unui sens giratoriu în interesecția străzii Botizului cu străzile Odoreului și Fabricii.

Dintre cele trei reglementări, sensul giratoriu este funcțional, doar că participanții la trafic trebuie să se obișnuiască cu regulile de circulație dintr-un sens giratoriu...
Cu toate că au fost montate semnele de “Oprirea Interzisă” pe ambele părți ale străzii Iuliu Maniu, șoferii parchează ignorând semnele, iar în ceea ce privește reluarea traficului pe ambele sensuri pe strada Mileniului, hotărâre luată la începutul acestei luni, nu este respectată, nefiind îndepărtat containerul de lângă Palatul de Justiție și nici semnele de circulație nu au fost schimbate/înlocuite.

Media

1 comentariu

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card