Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Lucrările la Palatul de Justiție au fost recepționate, însă tot nu se circulă în ambele sensuri pe strada Mileniului Foto: Satu Mare News

Lucrările la Palatul de Justiție au fost recepționate, însă tot nu se circulă în ambele sensuri pe strada Mileniului

În cadrul ședinței comisiei de circulație din 6 septembrie 2017 s-a stabilit ca traficul de pe strada Mileniului, pe tronsonul de drum cuprins între strada Mihai Viteazu și strada Tudor Vladimirescu, să se desfășoare pe două sensuri de circulație, după ce se vor îndepărta panourile și se va elibera amplasamentul.
  • ”Ca urmare a discuțiilor purtate cu reprezentanții Tribunalului Satu Mare s-a preconizat ca acea dată să fie 30 septembrie. Din cauza întârzierilor înregistrate de firma executantă nu s-a putut pune în aplicare decizia comisie de circulație până la această dată”, a declarat pentruSatu Mare News, administratorul public, Masculic Csaba.
Amplasamentul a fost eliberat în această noapte de firma care a efectuat lucrările de renovare a Palatului de Justiție, însă indicatoarele de circulație nu au fost înlocuite, iar cei care au treabă în zona Palatului de Justiție sau a Penitenciarului se pare că s-au obișnuit să parcheze pe întregul trotuar și partea carosabilă a străzii Mileniului.
În această dimineață, zece mașini erau parcate pe trotuarul de lângă Palatul de Justiție și pe sensul de mers pe care trebuia să se circule începând de astăzi...
  • ”Termenul de eliberare a amplasamentului este 18 octombrie 2017, după care se va trece la instituirea noilor reguli de circulație. Precizez faptul că și la ora actuală traficul în zonă se desfășoară în condiții normale, conform reglementărilor în vigoare” a mai declarat Masculic.
Poate te interesează: Nici șoferii, nici autoritățile nu respectă noile reglementări de circulație din municipiu

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii