Două accidente rutiere produse în această dimineață

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
În această dimineață, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane în localitatea Apateu, respectiv în localitatea Lucăceni.
În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că un biciclist, de 37 de ani, din localitatea Corod, pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 31 ani, din localitatea Valea Vinului. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoara a biciclistului.
Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.
Tot în această dimineață, în jurul orei 07.30, s-a sesizat faptul că în localitatea Lucăceni a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.
Ajungând la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 59 de ani, din municipiul Carei, a circulat cu bicicleta pe contrasens și a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de o persoană de 45 de ani din localitatea Voivozi, județ Bihor.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a biciclistului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii