Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sute de contravenții surprinse de camerele video în municipiul Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Camerele video de supraveghere amplasate în municipiul Satu Mare au înregistrat sute de contravenții.
De asemenea, pe baza imaginilor video ale Poliției Locale, 9 înregistrări video au fost predate reprezentanţilor I.P.J. Satu Mare pentru soluţionarea unor cauze de natură contravenţională sau penală, se arată în sinteza activității Poliției Locale din luna decembrie 2017.
În cadrul dispeceratului de la Serviciul Supraveghere Video au fost 335 de autosesizări, adică evenimente constatate în timp real prin vizionarea imaginilor live oferite de camerele video, şi au fost predate reprezentanţilor I.P.J. Satu Mare 9 înregistrări video necesare soluţionării unor cauze de natură contravenţională sau penală.
Totodată, poliţiştii locali au răspuns la solicitările cetăţenilor adresate direct instituţiei, atât telefonic, cât şi în scris. Numărul sesizărilor primite în această lună de la sătmăreni se ridică la 344 din care 334 au fost telefonice şi 10 reclamaţii scrise. După verificări, cele care s-au confirmat au fost soluţionate dar au existat şi reclamaţii nefondate.
În luna decembrie 2017 s-au aplicat 776 sancţiuni contravenţionale din care 320 au fost cu avertisment şi 456 cu amendă în valoare totală de 125.130 lei.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card