Cum poți să urmărești în continuare Satu Mare News pe Facebook

Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
După numeroase schimbări realizate de Facebook și multe anunțate pentru perioada următoare, este posibil ca mesajele Satu Mare News de pe Facebook să nu mai fie vizibile pentru cei care au dat Like paginii.
Pentru a evita asta, este necesar un pas simplu, dar eficient, pentru a continua să primești în Facebook informațiile de la Satu Mare News.
Dacă accesezi pe Facebook, de pe un calculator, direct pagina Satu Mare News vei observa lângă opțiunea de Like și pe cea de a Urmări postările (Following). Aceasta trebuie selectată și pentru a nu pierde nimic important, poți alege să vezi primele noutățile (See First) de la Satu Mare News.
Dând click pictograma sub formă de creion poți seta dacă să primești notificări la postările noi sau la transmisiunile video sau poți alege să păstrezi setările default alese de Facebook, acestea fiind de multe ori suficiente pentru cei mai mulți utilizatori frecvenți ai rețelei de socializare.
Cum poți urmări Satu Mare News în aplicația de mobil Facebook
Nu este neapărată nevoie să deschizi un calculator pentru a face aceste setări pentru pagina de Facebook Satu Mare News. Poți folosi aplicația Facebook pentru a accesa pagina Satu Mare News, de unde să selectezi opțiunea Urmărești (Following) și apoi să bifezi opțiunea să vezi primele noutățile (See First) de la Satu Mare News. Similar variantei pentru desktop, poți seta ce fel de notificări să primești. De exemplu, dacă vrei să afli când transmitem video live, poți bifa această opțiune.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii