Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Adrian Albu, preocupat să jignească jurnaliștii, a ”omis” să-și publice declarația de avere. De doi ani…

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Adrian Albu, preocupat să jignească jurnaliștii, a ”omis” să-și publice declarația de avere. De doi ani…

Cei doi viceprimari PNL ai municipiului Satu Mare, Adrian Albu și Doina Feher, au ”omis” să-și publice declarațiile de avere de când au fost numiți în funcții. Ceea ce înseamnă, potrivit Autorității Naționale de Integritate, că riscă să fie sancţionați cu o amendă cuprinsă între 50 de lei şi 2.000 de lei.

Riscă amendă și administratorul public Masculic Csaba.

Nici primarul Kereskenyi Gabor nu și-a depus declarația de avere pe anul 2018.

S-au conformat legii cei aflați în conducerea Instituției Prefectului Județul Satu Mare și Consiliul Județean Satu Mare, însă abia astăzi am putut accesa site-ul CJ, după o perioadă de mai bine de o săptămână în care nu a funcționat...

Declaraţiile de avere şi de interese pot fi depuse până la data de 15 iunie. Amenzi de până la 2.000 lei pentru cei care nu respectă termenul.Declaraţiile de avere şi de interese anuale pot fi depuse până la data 15 iunie, cei care nu le depun în termenul stabilit de ANI riscând sancţiuni de până la 2.000 de lei, anunţă Agenţia Naţională de Integritate (ANI).

“Declaraţiile de avere se fac în scris, pe propria răspundere, şi cuprind drepturile şi obligaţiile declarantului, ale soţului/soţiei, precum şi ale copiilor aflaţi în întreţinere şi vor cuprinde toate datele şi informaţiile solicitate de formular”, cât şi funcţia şi activităţile prestate de persoanele în cauză, precizează ANI.

De asemenea, “persoanele suspendate din exerciţiul funcţiei sau al demnităţii publice pentru o perioadă ce acoperă integral un an fiscal vor actualiza declaraţiile în termen de 30 de zile de la data încetării suspendării”, se mai arată în comunicat.

Declaraţiile vor fi păstrate pe site-ul ANI şi pe Portalul public al Agenţiei pe toată durata exercitării funcţiei sau mandatului, apoi trei ani după încetarea acestora, după care vor fi arhivate.

Persoanele care nu respectă termenul de depunere a declaraţiilor de avere şi interese sau care nu declară cuantumul veniturilor realizate pot fi sancţionate cu o amendă cuprinsă între 50 de lei şi 2.000 de lei.Categoriile de persoane care trebuie să depună declaraţiile de avere şi de interese sunt prevăzute la articolul 1, alineatul 1, din Legea nr. 176/2010.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii